torstai 7. huhtikuuta 2011

Painonhallintaa

Pääsin plösähtämään syksyllä, kun kinttu ei kestänyt urheilua. Ei sitä itse edes oikein huomannut, mutta kaverit kyllä havaitsivat ja niiden virnistelystä sisuuntuneena löin vuodenvaihteessa vetoa, että 1.3. on tippunut 10 kiloa.

Ei mennyt kuin 42 päivää sovelletulla kaalikeittodietillä. Olen joskus ollut pappia kyydissä aiemminkin, joten tiesin systeemin toimivan. Projektin jälkeen siirryin pikku hiljaa vartalonmuokkaukseen. Tonne puoleenväliin maaliskuuta meni hissutellen, sitten aloin enempi tieteelliseksi.

Seuraan kehitystä omalla viritelmällä, eli mittaan painon ja rasvaprosentin päivittäin. Mulla on sellainen käsimittari joka on toki vain suuntaa antava, mutta kyllä se ilmeisesti sen suunnan näyttää. Se utelee mitatessa ikää ja vähän kokeilemalla totesin, että siinä on nollapiste 23 vuoden kohdalla, siitä poikkeamiin se lisää omiaan.

Seurantasysteemi on sellainen, että otan seitsemältä päivältä keskiarvon painosta ja rasvasta, jättäen pois molemmat ääriarvot. Tulokset ovat olleet tämmöisiä:

1 vko 86,56kg ja 13,1kg
2 vko 86,48kg ja 12,8kg
3 vko 87,40kg ja 13,46kg

Toisella viikolla siis paino pysyi vaan rasvaa kului, nyt kohtalaisella treenillä ja aikamoisella syönnillä nousussa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti