torstai 21. huhtikuuta 2011

Savuja II

Gawith, Hoggart & co. on ilmeisesti joskus ollut samaa puulaakia nykyisen Samuel Gawithin kanssa. Tavaramerkkinä niillä on paitsi muutama erittäin voimakas tupakka myös tietty "Lakeland" - tyyli. Aromia voisi kuvailla ruusuvedeksi, Nina Ricciksi tai saippuaksi. Tyyli tulee esille blendeissä eri voimakkuuksina ja minun erässäni erityisen tunnistettavana Kendal Flakessa, mutta olin aistivinani sen myös ns. unscenteced - versioissa.

Gawith, Hoggart & co, Brown Bogie
Tätä odottelin innostuneimmin, eikä pettymys ollutkaan. Twist, näyttää siis kääpiövillakoiran kakalta. Erittäin voimakas Virginia. Oikein hyvä, jos pitää karummista tupakoista. Ei saippuaisuutta havaittavissa.

Gawith, Hoggart & co, Dark Flake Unscented
Varsin voimakas tämäkin, aavistus lakelandia, tasapainoinen. Kelpo tupakka.

Gawith, Hoggart & co, Kendal Flake
No tässä reilusti sitä lakelandia. Muu erä meni vilahduksessa, tätä polteltu vain kahdesti, on se sen verran eksoottinen. Kohtalaisen voimakas, mutta noi aromit saa ainakin mulla pään vähän kipeäksi. Tuskin tulee hankittua uudemman kerran.

Gawith, Hoggart & co, Dark Plug Unscented
No. Tässä tuota tyypillistä aromia enemmän kuin olisin kaivannut, mutta voimaa sen verran että menetteli. Toi Brown Bogie on kuitenkin ylivertainen, jos hakee tuhtiutta eikä perusta lakelandiasta. 

Dunhill, Royal Yacht
Yllättävän hienoksi leikattua, melkein jotain Kiltaa. Rusinainen aromi, mutta oikein mukavasti voimaa. Aluksi suhtauduin epäluulolla, mutta tykästyin ja rasia on typötyhjä. 

Samuel Gawith, 1792 Flake
Olin asettanut tähän aika paljon toiveita Sikarihuoneen foorumin arvioiden perusteella, mutta vähän pettymys. Ei niin overpowering kuin Hoggartit ja aromissa olin huomaavinani samoja piirteitä kuin niiden Dark Flakessa. Ei tämä siis huono ole, ei ollenkaan, mutta jos valita pitää niin ennemmin Irish Flake kuin tämä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti