lauantai 21. toukokuuta 2011

ACKD, 13. päivä

Ei ainakaan vielä havaintoa Family Radion maailmanlopusta. Systeemi olisi kai mennyt siten, että tänään pääsee parisataa miljoonaa hurskasta taivaaseen ja loput sätkyttelee täällä lokakuulle saakka, kunnes loppu tulee.

Mikäli se nyt tulee niin meikä jäänee tänne ihmettelemään. Ottaen huomioon, että olisi varmaankin odotettavissa historian kiinnostavin jakso niin kaikessa on puolensa. Ikävää tosin olisi se, että loppu ei liene loppu vaan ikuinen piina, jota ainakin keskiaikaisten kommentaattorien mukaan taivaan väki seurailee kuin saippuasarjaa ikään.

Jos Danten kuvaelma piti kutinsa, niin helvetissähän olisi osastot sen mukaan, mitä on tullut tehtyä. Kun tässä on useampikin rötös tilillä, niin ehkä ne siellä kierrättää? Olisihan se vaihtelua sekin.

Pirujen rooli mietityttää, sillä nehän saa rääkkäämisestä ilmeistä nautintoa ja ovat siis lempihommassaan ikuisuuden? Ei vaikuta ihan reilulta järjestelyltä, mutta tutkimattomat ovat tiet.

Aamupaino 83,3 eli flow päällä. Vaatteet meinaa tippua yltä, hyvä fiilis siis. Jopa fläsämittari komppailee. Tänään ruokavalio joka suunniteltu eiliselle, 10 km kävelyä ynnä puntti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti