lauantai 14. toukokuuta 2011

ACKD, 6. päivä

No niin. Mikäli ACKD tarkoittaa niillä pussikeitoilla elämistä, niin ei tämä nyt sitä ole kuin sovellettuna. Sovellettuna siten, että ei Easy Diet - keittoja. Ajattelin kyllä sitäkin vaihtoehtoa, mutta kun noista asiaa harrastavista blogeista sai vähän sellaisen kuvan, että niihin ryytyy aika nopeasti. Ja kaipa niitä suoja-aineita luulisi kertyvän, kun ruoka on ns. oikeaa.

Aamupaino 85,5kg. Ihan yes. Nälkä ei haittaa samalla tavalla kuin kolmen ensimmäisen päivän aikana. Tänään muonana kalkkunaleikettä 500g, kurkkua sama sekä 25g Whey 1:stä. Kalorit siis 575, proteiinia 95g, hiilareita jotain 10g, rasvaa hyvin vähän, pitää popsia pari ylimääräistä Omega 3:sta.

Kävin taas salilla, parinkymmenen minuutin rutistus, lyhyitä sarjoja maksimipainoilla.

Olo on pirteä, ei euforinen mutta virtaa riittää ihan hyvin eikä mitään pulmia ole ilmennyt. Ja parempaan suuntaan menee. Toisin kun kaverillani, joka vetää vähän alle tonnilla eikä pyri ketoosiin vaan yrittelee kohtalaisen normaalisapuskoilla, kalorimäärää vaan voimakkaasti rajoittaen. Se on liikkuvassa ammatissa ja valitti, että eilen alkoi kesken duunien huippaamaan kun syö niin vähän. Ei kai siinä muuta voi, kun neuvoa rytmittämään ruoka-ajat tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti