keskiviikko 11. toukokuuta 2011

ACKD

No nyt sitten olisi tarkoitus päästä kesäkuntoon. Kuten aiemmin totesin, tiputin alkuvuodesta kymmenen kiloa viidessä viikossa (96,2-84,9) sovelletulla soijarouhe-kaalikeitto - menetelmällä. 6 päivää viikossa keittoa (n 1000 kcal) ja kerran viikossa vapaapäivä. Dieetin motivaattorina kavereiden virnuilu ja siitä kehkeytynyt vedonlyönti.

Kolmisen kuukautta olen pyrkinyt nostamaan "hallitusti" painoa, nelisen kiloa saanut kartutettua joskin tuo hallinta on muutamaan otteeseen ollut hakusessa.

Tavoitteena on saada vihdoin pois jenkkakahvat ja pömppömaha. Pituutta on 189 ja painoa aluksi 88,9 eli en mä mikään sotanorsu ole, mutta en kovin timmikään. Katselin netistä erilaisia virityksiä ja törmäsin Metallisydämen blogiin, jossa hän kuvailee omia kokemuksiaan ACKD:n parissa. Vaikutti lupaavalta metodilta, joten innostuin testaamaan itsekin. Lupaava meinaa tässä sitä, että painonpudotuksessa rasvan ja lihasten sulamisen suhde näytti hyvältä.

Tapani mukaan sovellan, eli en harrastele pussikeittoja ainakaan tässä vaiheessa. Lunttasin niiden ravintoarvot ja veivaan sapuskat itse.

Idea on saada 500-700 kcal per päivä siten, että proteiinia 80-90g, hiilareita erittäin hillitysti ja rasvaa jonkin verran. Suurimman osan rasvasta ajattelin pyydystää Omega-3 - kapseleista. Ketoosiin tarttis päästä.

Kolmas päivä menossa. Menut olleet seuraavia:

Päivä 1
Purkki raejuustoa ja toinen tonnikalaa. N. 500 kcal, proteiinia olisi saanut olla enemmän. Nälkä koko ajan. Itseni tuntevana olin siivonnut huushollin kaikesta muusta muonasta.

Päivä2
100g UFS:n Whey 1 - proteiinia (78g prot, 10g hiilareita, 6g rasvaa) + puoli kiloa kurkkua. Kurkuista laadin keiton ja eittämättä tuli mieleen se laulu, jossa "työläislapset ryystivät sitä vesivelliään".  Nälkä ei hellitä. Litkin useamman litran vihreää teetä.

Päivä3
Keittokinkkua 500g ja saman verran kurkkua. Tein nästäkin keiton, jonka olisi tarkoitus riittää koko päiväksi. Tavoitetta edesauttaa se, että lisäsin joukkoon tuhdisti chiliä.

Saas nähdä, kuinka tässä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti