lauantai 14. toukokuuta 2011

ACKD, 5. päivä

Aamupaino 86,1. Kävin eilen salilla, yllättävän hyvin nousi painot. Lyhyitä sarjoja ja vain muutama liike.

Olen jo vähän kypsynyt keittoihin, joten kun sitä siikaa oli vielä puolet jäljellä niin hain sille kaveriksi parsaa puoli kiloa. Kokonaiskalorimäärä siis 495, proteiinia 77g, rasvaa 14g ja hiilareita 6g. Ei noista kovin riittoisaa salaattia aikaan saa, joten jostain kuudesta eteenpäin söin lähinnä kynsiä. Matsissa ei kuitenkaan tarvinnut edes normaalin verran - oli se Granlundin veivi sellainen, että sen jälkeen ajatteli, ettei me ton jälkeen voida millään hävitä.

Vihreä tee oli lopussa, joten kun Fredalla on ne pari teeliikettä niin menin etsiskelemään jotain, missä olisi paljon kofeiinia. Myyjä suositteli Yerba Matea ja kun pääsin kotiin totesin, että eihän se teetä ole ollenkaan mutta maistui aika kivalle. En tiedä miksi, mutta jotenkin aloin huolestumaan, että ei kai tässä niitä hiilareita mutta sen selvittäminen ei sitten ihan helppoa ollutkaan.

Kai se riippuu vähän blendistäkin, mutta netti tarjoili ravintoarvoksi hiilareiden osalta kaikkea väliltä 14g per iso kuppi viiva nollaa. Mitään luotettavan oloista taulukkoa ei löytynyt. Asiasta kuitenkin jenkkilöissä näemmä puhutaan kovasti, on ilmeisesti jonkinlainen muotijuoma ja muutenkin bodareiden ja laihduttajien suosiossa.  Kannattaa käydä linkki vilkaisemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti