sunnuntai 15. toukokuuta 2011

ACKD, 7. päivä

Aamupaino 86,2. Kumma juttu. Käsimittari kuitenkin väitti, että fläsärintamasta on alettu luistamaan, näytti alempaa lukemaa kuin eilen. Joten ottiatuota.

Kirjoitin pakkotoiston ackd-ketjuun ja sieltä tuli palautetta ynnä näköjään paljon vierailijoita tännekin. Olin treenaamisen laatua ja määrää täällä aiemmin pähkäillyt, mikä kirvoittikin pilkallisia kommentteja. Asia oli nähtävästi ymmärretty niin, että aprikoin treenaamisen mielekkyyttä tällä dieetillä ylipäätään.

No ei ihan niin, vaikka huolimattomasta muotoilusta saattoi senkin tulkinnan tehdä. Tarkoituksena oli puntaroida puntin ja aerobisen suhdetta sekä molempien intensiteettiä, mistä nyt muodostuu yksinkertaisimmillaankin nelikenttämalli. Mikä siis ei vähennä päätöksenteon yksinkertaisuutta tilanteessa, jossa yksi suosittaa yhtä, toinen toista jne.

Mullahan on nyt kolmijako siten, että joka toinen päivä intensiivinen ja lyhytkestoinen puntti ja meinasin, että jos välipäivinä veivaisi crossarilla matalasykkeisen aerobisen. Se ei muuten poikkea normaalista ohjelmasta kuin siten, että punttipäivänä sarjat ovat lyhempiä, painot maksimissa ja liikkeitä vähemmän.

Tänään tarjolla kalkkunaleikettä 500g ja sama kurkkua, eli 400 kcal, prot 75g, hiilaria 10g ja rasvaa 5g. Pakkiksella kritisoitiin rasvojen vähyyttä mikä oikein onkin, eli katselen vielä lähdettä ja nappaan 10g rasvaa päälle.

Edit: Juhlinta pääsi käpälästä ja silpaisin 80g  juustoa, eli niistä tuli 300 kcal, prot 17g ja rasvaa 26g. Päivän kokonaissaldo siis muhkeat 700 kcal, prot 92g, hiilaria 10g, rasvaa 31g. But the party was worth it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti