perjantai 13. toukokuuta 2011

ACKD, 4. päivä

Nälkä tuntuisi hellittävän. Ja fiilis on aika hyvä. Suunnittelin jatkavani eilisellä ruokavaliolla, mutta Lidlin mainos kolahti luukusta ja siellä oli halvennuksessa savusiikaa. Sehän sopii tähän lajiin erinomaisesti, joten kipaisin ostamaan ja tein siitäkin jo tutuksi tulleen kurkun kanssa keittoa. On ihan hyvää.

Eli 350g siikaa tekee 420kcal, proteiinia 70g, rasvaa 14g ja hiilareita 0. Puolesta kilosta kurkkua tulee hiilareita 7g ja kaloreita 55. Ajattelin vielä nappasta Whey 1:stä 25g, eli 20g prot ja jotain hilua päälle muuta. Aika avot,
eli kokonaiskalorimäärä 575, hiilareita alle 10g ja proteiinia 90g.

En ole varma ketoosissaolosta koska ne pirun ketostixit on maasta loppu, mutta on se kumma jollei näillä hiilarimäärillä asia ala etenemään.

Meinasin salillakin piipahtaa. Ihan mulle ei ole valjennut miten tai miksi ylipäätään tän touhun aikana pitäisi lihaksia rasittaa, mutta mennään jotain kevyttä punttia heiluttelemaan vähäksi aikaa.

Aamulla Lidlissä tuttu ilmiö, eli venäläiset hamstraamassa ruokaa. Silleen lava juustoa ja neljääkymmentä nakkipakettia per matami, vähintään. Asia ei ole minulle avautunut, myyjiltä olen kysellyt mutta ne vain toteaa sen olevan niin paljon halvempaa täällä, että kannattaa. En käsitä. Ei se alv ruoassa nyt niin paljoa ole, että sen takia kannattaisi. Ja vaikka putiikin sapuskoista pidänkin, niin en oikein usko, että niillä sellaista gourmet-arvoa Venäjällä on, että täällä viitsisi sen tähden juosta.

Mutta yhtä kaikki, siellä niitä on kymmenittäin joka aamu. En ole nähnyt asiaa käsiteltävän missään vaikka olen vähän etsiskellytkin, vaan ehkäpä tämäkin mysteeri joskus minulle selviää. Jag snackar icke just så snart jne., kuten Paasikivikin aikanaan totesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti