perjantai 20. toukokuuta 2011

ACKD, 12. päivä

Aamupaino rohkaisevasti 83,7. Kaverini, joka siis aloitti yhtä aikaa ja yrittelee sellaisella tonnilla per päivä ilman ketoosia  jojotti vähän, eli alku 91, viikon jälkeen 88 ja eilen taas 90. Valitteli sotaväsymystä, kun tuloksia ei tule.

Se lipsui muutamaankin kertaan lähemmäs kahta tonnia, sitten napsi muutaman olusen viikonloppuna joten teoriani on, että sen tulos maanantaina oli jonkin verran alkoholin kuivattama mistä toi eessun taassun - ilmiö johtui. No, eilen se sitten ilmoitti 600 kcal joten ei ole luovuttanut.

Tänään olen jo kerinnyt kävellä kymmenisen kilsaa ja ajattelin pönkiä illemmalla salille kanssa. Kaloritkin aika huipussaan, eli keittokinkkua 300g, raejuustoa 400g, 2 litraa lildlkevytlimpsaa, 500g kurkkua ja 25 g Whey 1:stä, eli 810 kcal, prot 130g, rasvaa 19g ja hiilareitakin 27g.

Hiilareitten nosto siitä, että nyt on parisen viikkoa menty alle 20g ja kun ohjenuorana on ollut jossain määrin se Atkinsin induktio, niin nyt voi kai määriä nostaa.

EDIT: Jeep. Sali olikin kiinni, aivan ilmeisesti ohjaajien ryyppäjäisten takia. Eli Whey jääpi pois, tällöin kaloreistakin satasen verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti